Privacy Verklaring

 

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Privacyverklaring

Je privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen als je een bestelling doet op www.feestartikelen-met-korting.nl. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op.

Datum laatste aanpassing: 27 juli 2018

Bij het voltooien van je bestelling vragen wij uiteraard het faktuur- en afleveradres. Deze gegevens worden dan ook enkel gebruikt om je artikelen naar je op te sturen, verder niets. Het e-mailadres wordt gebruikt om een bevestiging naar je te mailen en voor eventuele verdere communicatie mbt tot je bestelling. Je kan ook een account aanmaken. Deze is alleen voor jouw eigen gemak en deze wordt verder niet door ons gebruikt. Je persoonsgegevens worden gebruikt om de betaling af te handelen en een factuur op te kunnen maken. Hierbij gaat het om de volgende gegevens: jouw e-mailadres, NAW-gegevens, telefoonnummer, factuuradres en betalingsgegevens. Deze persoonsgegevens mogen wij verwerken ter uitvoering van de overeenkomst die je met ons aan bent gegaan. Orders bewaren wij tot tien jaar na opzegging (vanwege de wettelijke fiscale bewaarplicht).

Contact opnemen en onze nieuwsbrief

Indien je contact met ons opneemt, bijvoorbeeld per e-mail, dan verwerken wij de door jou verstrekte gegevens uitsluitend met het doel om jouw vraag of verzoek af te handelen. Wij bewaren deze informatie één jaar daarna. Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je account kun je jouw nieuwsbriefvoorkeuren ook wijzigen. Je e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees, tenzij je bij het verstrekken van jouw e- mailadres aangegeven hebt geen nieuwsbrief te willen ontvangen. Indien je je uitschrijft voor een type nieuwsbrief zullen wij jouw e-mailadres verwijderen van de lijst van ontvangers.

Cookies

Op onze website gebruiken wij cookies. Meer informatie hierover kun je vinden in onze cookieverklaring. Andere partijen Wij geven je persoonsgegevens aan andere bedrijven of instanties als dat nodig is voor onze dienst of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. De partijen die wij nodig hebben voor de uitvoering van de overeenkomst zijn: betaaldienstverleners; My Parcel (voor het versturen van de postpakketten) Persoonsgegevens kunnen door ons ook aan bevoegde instanties worden verstrekt, als de wet zegt dat dit moet. Je hebt het recht om:  uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;  inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben;  het laten corrigeren van fouten;  het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;  toestemming die je het gegeven in te trekken;  bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik. Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Opmerkingen of klachten? Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder in het land waar jij gevestigd bent. In Nederland heet de toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Feestartikelen-net-korting.nl

Nieuwstraat 99

3201EE Spijkenisse

info@feestartikelen-met-korting.nl

06-30600285

Idee met Rozenblaadjes

© 2014 - 2021 Feestartikelen-met-korting.nl | sitemap | rss